topleft
login   |  registreer   |  contact   
Home
Hoe werkt het
*Verkopen
*Kopen
Alg. voorwaarden
line
Voorraad
line
Albert Heijn
Avia
Bakkerij het Stoepje
Bigsnack
De Kaaskoning
Dekamarkt
Dierenland
Dobey dierenspeciaalzaak
Douwe Egberts
Erica kruiderijen
Etos
Euro Ring zegels
Faunaland
Felix
Fitness first
Gulf
Hollands kaascentrum
Huis en Comfort
Jumbo
Kaatje Jans
Keurslager
Kijkshop
Kroon vleeswaren
Kruidje Roer me Niet
Multimax
Nettomarkt
Olvarit
Op de markt
Optimel
Perfekt koffie
Pipoos
Plaza
Plusmarkt
Poiesz supermarkt
Prifo foto
Primera
Purina One
Puzzelsport
Reform huis
Shell
Simon Levelt
Sligro
Slimpie
Snackpoint
Tankvoordelig
The body shop
Vivant
Zonnatura
Staat er niet bij
Spaarzegeltjes.nl is nu ook te vinden op twitter: @spaarzegeltjes! of volg spaarzegeltjes.nl

Faunaland


De acties die op dit moment lopen:

Faunaland spaarkaart

Wat kunt U sparen Uitleg Voorraad Prijs Kopen
Faunaland zegel VOORWAARDEN SPAARPROGRAMMA:

Koop uw producten voor uw huisdier bij Faunaland en niet alleen uw huisdier maar ook u wordt beloond.
Bij elke € 2,50 die u bij Faunaland besteedt, ontvangt u gratis 10 Faunaland spaarzegels. Plak de Faunaland spaarzegels op de daarvoor bestemde spaarkaart. Bij 100 zegels is de kaart vol.
Hieronder vindt u de cadeauartikelen waarvoor u kunt sparen, met daarbij vermeld het aantal benodigde spaarkaarten. Vul uw NAW gegevens, uw e-mail adres en wat voor soort huisdier u heeft in en lever de volle spaarkaarten in bij uw Faunalandwinkel. Indien uw Faunalandwinkel het door u gekozen artikel niet direct op voorraad heeft, dan moet u rekening houden met een levertijd van ongeveer 20 werkdagen. Mocht u een bepaald cadeauartikel willen hebben, maar u heeft nog niet het benodigd aantal spaarkaarten vol, dan is bijbetaling van € 1,20 per ontbrekende kaart mogelijk.
Is uw Faunalandwinkel geautomatiseerd? Dan ontvangt u geen zegels, maar worden uw spaarkaarten verwerkt in de computer. Vraag uw Faunalandwinkelier voor meer informatie. Uw Faunalandwinkel kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet ontvangen of zoek raken van uw zegels en/of spaarkaarten. Eventuele foutieve vermeldingen in zowel tekst of het aantal spaarkaarten zijn voorbehouden. Wijzigingen van de artikelen, de voorwaarden en de omschrijving zijn voorbehouden. Controleer bij ontvangst het door u gespaarde artikel. Ruilen van uw gespaarde artikel. Indien het artikel bij ontvangst beschadigd of defect is, ontvangt u een nieuw artikel. Garantievoorwaarden. Uitsluitend op de artikelen die voorzien zijn van een fabrieksgarantie, geldt de in het garantiebewijs gestelde garantie, indien aan de daarin vermelde voorwaarden is voldaan. Correspondentie over deze actie is niet mogelijk. De cadeauartikelen zullen regelmatig worden uitgebreid en aangepast. Bezoek daarom met regelmaat onze internetsite om op de hoogte te blijven van de te sparen cadeauartikelen. Een cadeauartikel naar keuze gevonden? Ga naar uw Faunalandwinkel en bestel daar uw cadeauartikel. Wij wensen u veel spaarplezier.

260 € 0.006
 
mail ons
Version 1.0
(c) 2006 digdas.nl